Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Vita Alvia - Cupar

Renni Widya

Lirik Lagu Cupar – Vita Alvia

apuwo sawangane moto walangen
padahal isun sing adoh
meceger ono sandinge

sopo kirane hang dipikiraken
ono tah wong liyo maning
sak liyane awak isun iki

ojo nggawe sing enak ati
isun cupar tanpo alasan

kadung riko ono dipikir
ngomong jujur makne sing ngelantur

terus terang isun sing warang
sing terus terang gulakane wirang

apuwo sawangane moto walangen
padahal isun sing adoh meceger ono sandinge
sopo kirane hang dipikiraken
ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki

ojo nggawe sing enak ati, isun cupar tanpo alasan
kadung riko ono dipikir, ngomong jujur makne sing ngelantur
terus terang isun sing warang, sing terus terang gulakane wirang

ojo nggawe sing enak ati, isun cupar tanpo alasan
kadung riko ono dipikir, ngomong jujur makne sing ngelantur
terus terang isun sing warang, sing terus terang gulakane wirang

Judul: Lirik Lagu Vita Alvia - Cupar; Ditulis oleh Renni Widya; Rating Blog: 5 dari 5
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar