Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu 3G (Trio Ganteng) - Angenan


Lirik Lagu 3G (Trio Ganteng) - Angenan
Riko hang dadi angenan
Riko hang sun eman
Koyo kembang hang ring taman
Saiki ring kadoan

Sun anteni opo rumongso
Sun angeni opo keroso
Kangen iki yo mung riko
Sing ono wong liyo

Welas riko manggon ring ati
Sing ono hang biso ngganteni
Koyo lintang hang ngurupi wengi
Nggawe rumyange urip iki

Yo mung riko hang sun kangeni
Kemelewes ono ring impi
Kadung riko sing ono ngancani
Soyo sintru bengi iki

Riko hang dadi angenan
Riko hang sun eman
Koyo kembang hang ring taman
Saiki ring kadoan

Sun anteni opo rumongso
Sun angeni opo keroso
Kangen iki yo mung riko
Sing ono wong liyo

Welas riko manggon ring ati
Sing ono hang biso ngganteni
Koyo lintang hang ngurupi wengi
Nggawe rumyange urip iki

Yo mung riko hang sun kangeni
Kemelewes ono ring impi
Kadung riko sing ono ngancani
Soyo sintru bengi iki

Mugo bain sing lali
Ambi tali janji suci
Hang wis jangget kepatri
Ono ring punjere ati

Welas riko manggon ring ati
Sing ono hang biso ngganteni
Koyo lintang hang ngurupi wengi
Nggawe rumyange urip iki

Yo mung riko hang sun kangeni
Kemelewes ono ring impi
Kadung riko sing ono ngancani
Soyo sintru bengi iki
Soyo sintru bengi iki

Judul: Lirik Lagu 3G (Trio Ganteng) - Angenan; Ditulis oleh Renni Widya; Rating Blog: 5 dari 5
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar