Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Dezpaijo - Via Vallen

Indah Sari

Lirik Lagu Via Vallen - Dezpaijo
Hu... hu... he..
Jo opo kowe menggene terus
Nganti anakmu ra keurus
Jo gek tobato dolanan togel

Timbang bojomu dadi mangkel
Jo ngerti uripmu kuwi wes susah
Malah senengane golek masalah
Mending saiki golek o kerjo

Jo elingo kowe kuwi wong deso
Dadi ra usah macak sok londo ooho
Jo paijo ninggalke desone lungo ning kuto
Modal bondo nekat nggo golek kerjo

Mergo bojomu butuh sandang pangan
Ora mung digoyang jo paijo
Dadi wong ra nduwe pancen nelongso
Mangkane sregepo lekmu ngedungo

Ben ndang cepet mentas urip rekoso
Anak butuh mangan paijo isone ngutang
Uripe sakno tenan meski akeh pancoban
Mugi gusti Alloh paringgi kesabaran

Ben iso untuk dalan sing padang
Lan iso kecukupan
Iki critane sregep ning Jogjakarto
Adoh adoh ning kuta niate golek kerjo

Ketemu karo koncone sing jenenge Bambang
Konco soko deso sing wis dadi juragan
Akhire saiki paijo wis intuk gawean
Ra ketok kerjone paijo bakulan utang

Alhamdulillah saiki wis iso cukupan
Arep mangan paijo wis rausah ngutang

Paijo paijo dasare wong deso
Senenge mangan telo hobine mribiki rondo
Opo sih kurang nduwe bojo sing sabar
Sing iso nerimo kelakuanmu sing kurang ajar

Paijo paijo gek ndang kowe tobato
Nyuwuno ngapuro karo gusti engkang kuasa
Elingo sesuk nak kowe wis tua
Akehke sodakoh selagi urip ning dunyo

Jo paijo ninggalke desone lungo ning kuto
Modal bondo nekat nggo golek kerjo
Mergo bojomu butuh sandang pangan
Ora mung digoyang jo paijo

Dadi wong ra nduwe pancen nelongso
Mangkane sregepo lekmu ngedungo
Ben endang cepet mentas urip rekoso

Anak butuh mangan paijo paijo isone ngutang
Uripe sakno tenan meski akeh pancoban
Mugi gusti Alloh paringgi kesabaran
Ben iso intuk dalan sing padang

Lan iso kecukupan
Paijo

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment