Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan
Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno
Ninggalke kenangan

Kabeh dadi impenku
Koyo mbiyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin k’we wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo mbiyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Mungkin wis dadi
Takdire gusti
Biso nyawang kowe nanging
Tanpo biso nduweni

Kabeh dadi impenku
Koyo mbiyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin k’we wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo mbiyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Ngopo mbiyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment