Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ndugal Kumat

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ndugal Kumat
Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
Arep nglereni mendeme karo judi..
Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Trimo lereni aku opo ndugalmu,
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment