Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Nella Kharisma - Salah Kekancan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Salah Kekancan
“biyen pas seneng
“kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
“saiki aku susah duwe masalah
“kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)

“aku ki ora pilih-pilih konco kok!
“mungkin iki mung mergo salah kekancan,
“yo wis lah nek ngono,
“tak trimak-trimakke wae..

12345 pancen aku ra trimo,
678 sakjane aku nesu..
Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
Nek udu karo konco naliko atimu loro..
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

saiki kurang opo aku dadi koncomu,
wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..

Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment