Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Via Vallen - Dezpaijo

Renni Widya

Lirik Lagu Via Vallen - Dezpaijo
jo opo kowe meng ngene terus
nganti anakmu ra keurus
jo gek tobato dolanan togel
timbang bojomu dadi mangkel

jo ngerti uripmu kuwi wes susah
malah senengane golek masalah
mending saiki golek o kerjo
jo elingo kowe kuwi wong deso
dadi ra usah macak sok londo

jo paijo ninggalke desone lungo ning kutho
modal bondo nekat nggo golek kerjo
mergo bojomu butuh sandang pangan
ora mung di goyang

jo paijo dadi wong ra nduwe pancen nelongso
mangkane sregepo lehmu ngedungo
ben ndang cepet mentas urip rekoso

anak butuh mangan paijo isone ngutang
uripe sakno tenan meski akeh pacoban
mugi gusti alloh paringi kesabaran
ben iso entuk dalan sing padang
lan iso kecukupan

iki critane paijo sregep ning jogjokarto
adoh adoh neng kutho niate golek kerjo
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
konco soko deso sing wes dadi juragan

akhire saiki paijo wes entuk gawean
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
alhamdulillah saiki wes iso cukupan
arep mangan paijo wes ra usah ngutang

paijo paijo dasare wong deso
senenge mangan telo hobine mbribiki rondo
opo isih kurang duwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu sing kurang ajar

paijo paijo gek ndang kowe tobato
nyuwuno ngapuro karo gusti engkang kuoso
elingo sesuk nek wes tuo
akehke sodakoh selagi urip neng dunyo

jo paijo ninggalke desone lungo ning kutho
modal bondo nekat nggo golek kerjo
mergo bojomu butuh sandang pangan
ora mung di goyang

jo paijo dadi wong ra nduwe pancen nelongso
mangkane sregepo lehmu ngedungo
ben ndang cepet mentas urip rekoso

anak butuh mangan paijo isone ngutang
uripe sakno tenan meski akeh pacoban
mugi gusti alloh paringi kesabaran
ben iso entuk dalan sing padang
lan iso kecukupan
paijo

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment