Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Via Vallen - Piker Keri

Lirik Lagu Via Vallen - Piker Keri
Jane gelem di jak rabi
Nanging aku durung wani
Aku tesih mikir mburi

Sumpah mati aku sayang
Aku ra gelem kelangan
Dudu kakean alesan

Iki ati du dolanan di pikir sing mateng tenan
Iki ati du ojekan munggah mudunke penumpang
Nanging tresno iki ming nggo kowe seorang

Ra ono liyane ojo di gawe bimbang
Janjiku ora ilang tetep tesih kelingan

Tresnaku mung siji aku jan ngomong tenan
Jodo bakal tenan ora bakal kijolan
Mesti tak jak rabi nek awakku siap tenan

Mikir mburi
Mikir mburi
Dudu ra gelem rabi

Jane gelem di jak rabi
Nanging aku durung wani
Aku tesih mikir mburi

Sumpah mati aku sayang
Aku ra gelem kelangan
Dudu kakean alesan

Nek tesih tresno awakku di trimo opo anane
Kudu sabar ro ikhlase nunggu aku yen wes kerjo
Ojo malah sambat di pikir segeleme
Aku ora lungo po arep golek liyane

Tresnoku nggo kowe wes gedhe
Bakal tak buktike nek kowe nunggu awakku
Aku njaluk siji kowe sabar lan ngenteni
Nganti tekan mbesuk nek aku wes siap rabi

Mikir mburi
Mikir mburi
Dudu ra gelem rabi

Jane gelem di jak rabi
Nanging aku durung wani
Aku tesih mikir mburi

Sumpah mati aku sayang
Aku ra gelem kelangan
Dudu kakean alesan

Jane gelem di jak rabi
Nanging aku durung wani
Aku tesih mikir mburi

Sumpah mati aku sayang

Aku ra gelem kelangan
Dudu kakean alesan

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment