Lirik Lagu Jalaran Kulino - Sodiq

Lirik Lagu Sodiq - Jalaran Kulino

Pertama ketemu gojekan bareng
Jawil-jawilan
Tak anggep konco, podo liyane
Ra pernah terbayang lahirnya cinta
Di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh
Jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela
Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku


Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Ra pernah terbayang lahirnya cinta di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela
Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Lirik Lagu Wes Ra Kuat - Salsa Kirana

Lirik Lagu Salsa Kirana - Wes Ra Kuat

Mas opo salahku, mas opo dusoku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalne aku, endi sayangmu

Opo kowe gaya lali mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati, ora bakalan mblenjani
Aku ora bakal lali walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji, kowe dewe sing ngingkari

Mas aku ra iso, aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat, aku tak minggat
Mugo-mugo kowe ndang tobat

Mas opo salahku, mas opo dusoku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalne aku, endi sayangmu


Opo kowe gaya lali mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati, ora bakalan mblenjani
Aku ora bakal lali walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji, kowe dewe sing ngingkari

Mas aku ra iso, aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat, aku tak minggat
Mugo-mugo kowe ndang tobat

Mas aku ra iso, aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat, aku tak minggat
Mugo-mugo kowe ndang tobat

Lirik Lagu Rijja - Orang Yang Aku Kenal

Lirik Lagu Rijja - Orang Yang Aku Kenal

Kau memang sempurna untukku
Tlah memberiku cinta
Tlah memberiku sayang
Kau berjanji takkan meninggalkanku
Selalu mencintaiku
Selalu menyayangiku

Kau jatuhkan air mata ini
Kau hancurkan semua rasa ini
Pada diriku
Ku terdiam dan membisu
Tlah kurasakan sakit yang sungguh luar biasa

Kemarin kau masih milikku
Bunga bunga hariku
Bintang bintang malamku
Kau berjanji takkan meninggalkanku
Selalu menyayangiku
Tetap mencintaiku

Kau jatuhkan air mata ini
Kau hancurkan semua rasa ini
ohh perihnya
Ku terdiam dan membisu
Tlah kurasakan sakit yang sungguh luar biasa

Kau tega begini kepadaku
Kau tega khianati cintaku
Ku tau kau pergi
Relakan cinta ini
ohh sakitnya
Kau pergi Dengan orang yang aku kenal
Ooh dengan orang yang aku kenal

Tapi mengapa semua tlah berubah
Perlahan pergi menghilang begitu saja

Huwoo
Kau jatuhkan air mata ini
Kau hancurkan semua rasa ini
Pada diriku
Ku terdiam dan membisu
Tlah kurasakan sakit yang sungguh luar biasa

Kau tega begini kepadaku
Kau tega khianati cintaku
Ku tau kau pergi
Relakan cinta ini
ohh sakitnya
Kau pergi Dengan orang yang aku kenal

Lirik Lagu Nella Kharisma - Single Woles

Lirik Lagu Single Woles - Nella Kharisma

single woles anti galau
ku nikmati hidupku
single woles anti galau
ceria selalu

kata siapa hidup jomblo itu menyedihkan
jomblo iku tenang malah ora nduwe beban
ngalor ngidul arep cangkrukan malah aman
ra usah repot-repot minta ijin pasangan

hari demi hari wes tak lewati dewek’an
timbang nduwe pasangan malah koyo wong edan
setiap tingkah laku wajib ngasih kabar
uripku malah koyo babu melu juragan

single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu
single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu

para jomblo tak usah engkau bersedih hati
ra usah kowe meri karo koncomu kuwi
yang punya pacar itu belum tentu happy
rungokno lagu iki dan ikutlah bernyanyi

mending gunakno wektu gawe uripmu maju
iso ngguya ngguyu bareng konco-koncomu
timbang mikir wong ayu tapi dadi babu
mending ra payu sing penting happy selalu

single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu
single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu

para jomblo tak usah engkau bersedih hati
ra usah kowe meri karo koncomu kuwi
yang punya pacar itu belum tentu happy
rungokno lagu iki dan ikutlah bernyanyi

mending gunakno wektu gawe uripmu maju
iso ngguya ngguyu bareng konco-koncomu
timbang mikir wong ayu tapi dadi babu
mending ra payu sing penting happy selalu

single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu
single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Gagal Mbojo

Lirik Lagu Gagal Mbojo - Nella Kharisma

kasih dengarlah suaraku
ku nyanyikan lagu rindu
lagu yang pernah kita nyanyikan
saat masih bersamamu

nadyan saiki wes berlalu
kenangan karo sliramu
rasane sih jangkep ning atiku
masa indah bersamamu

maafkan aku kasihku
sing ra iso dadi konco uripmu
mergo wong tuwo ra leda atine
ora restu karo kowe

pastine kowe nelongso
aku ugo ora kalah kuciwo
lha banjur kepiye maneh
gagale mbojo kowe karo aku

kasih dengarlah suaraku
ku nyanyikan lagu rindu
lagu yang pernah kita nyanyikan
saat masih bersamamu

maafkan aku kasihku sing ra iso dadi konco uripmu
mergo wong tuwo ra leda atine, ora restu karo kowe
pastine kowe nelongso, aku ugo ora kalah kuciwo
lha banjur kepiye maneh, gagale mbojo kowe karo aku
lha banjur kepiye maneh, gagale mbojo kowe karo aku

Lirik Lagu Happy Asmara – Opo Kowe Lali Aku

Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku,
opo kowe iseh eling karo aku
opo pancen kowe lali aku
mbiyen kowe janji karo aku
bakal njogo setyo katresnanmu

janjimu mbiyen kowe tresno karo aku
susah seneng pengen karo aku
masio gede sing bakal gudo tresnomu
janjimu ora bakal ninggal aku

duh wong bagus rungokno suoroku
opo pancen kowe lali aku
opo kowe weruh jroning atiku
saben dino mung eling sliramu

nanging saben wayah mapan turu
deres netes eluh ning pipiku
mugo Gusti enggal paring pepiling atimu
enggal bali kowe marang aku, opo pancen kowe lali aku

duh wong bagus rungokno suoroku
opo pancen kowe lali aku
opo kowe weruh jroning atiku
saben dino mung eling sliramu

nanging saben wayah mapan turu
deres netes eluh ning pipiku
mugo Gusti enggal paring pepiling atimu
enggal bali kowe marang aku

opo pancen kowe lali aku
opo pancen kowe lali aku