Lirik Lagu Fitri Carlina - Lungset Makk

Lirik Lagu Fitri Carlina - Lungset Makk
Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujute ulihe nganteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati
Wes sing ono liyo
Solong tah solong
Riko apuwo

Tautah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro
Tapi riko Suloyo
Uwah janji lan roso

Sepurane Dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi
Masiyo isun sing ono......

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati
Wes sing ono liyo
Solong tah solong
Riko apuwo

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar