Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Londo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Londo
Banyu londo pelarianmu
Naliko kowe nesu karo aku
Senajan atimu cidro la kok malah gawe loro
Ojo ngipasi geni asmoro

Jangan pernah kau tuduh aku
Jangan mudah kau terbakar cemburu
Dia mantan pacarku tlah hilang dari hatiku

Cinta suciku hanyalah untukmu

Banyu londo ora bakal ngewarasake
Amung nambahi ruwet mblebek perkarane
Bareng konco sing kurang waras pikirane
Budal nang cafe karaoke nyanding kae
Lali anak lali omah lali bojone
Goro goro banyu londo arak sing nggo ngombe

Ojo nggugu howo lan nafsu
Sing bakal ngrusak uripmu
Yen atimu kroso cemburu
Pertondo gedhe tresnomu

Banyu londo pelarianmu
Naliko kowe nesu karo aku
Senajan atimu cidro la kok malah gawe loro
Ojo ngipasi geni asmoro

Banyu londo ora bakal ngewarasake
Amung nambahi ruwet mblebek perkarane
Bareng konco sing kurang waras pikirane
Budal nang cafe karaoke nyanding kae
Lali anak lali omah lali bojone
Goro goro banyu londo arak sing nggo ngombe

Ojo nggugu howo lan nafsu
Sing bakal ngrusak uripmu
Yen atimu kroso cemburu
Pertondo gedhe tresnomu

Ojo nggugu howo lan nafsu
Sing bakal ngrusak uripmu
Yen atimu kroso cemburu
Pertondo gedhe tresnomu
Pertondo gedhe tresnomu

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar