Lirik Lagu Nella Kharisma - Pisah

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pisah
Gedene ombak neng segoro laut kae
Dadi saksi janjimu
Naliko kondo bakal tresno selawase

Padange suryo sing madangi biru langit
Dadi saksi janjimu
Nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

Yo wes aku gur isone pasrah
Yen dalane tresno kudu pisah

Endi mbiyen janjimu tresno aku
Nyatane tresnomu amung sak kuku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Nanging pahit tresnomu marang aku

Padange suryo sing madangi biru langit
Dadi saksi janjimu
Nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

Yo wes aku gur isone pasrah
Yen dalane tresno kudu pisah

Endi mbiyen janjimu tresno aku
Nyatane tresnomu amung sak kuku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Nanging pahit tresnomu marang aku

Endi mbiyen janjimu tresno aku
Nyatane tresnomu amung sak kuku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Nanging pahit tresnomu marang ak

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar