Lirik Lagu Nella Kharisma - Welas Rahasia

Lirik Lagu Nella Kharisma - Welas Rahasia
Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

Tresno rahasia biso nggawe ati susah
Ugo iso nggawe seneng
Tresno rahasia biso nggawe ati bungah
Selawase yo tak simpen
Hoo0

Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

Tresno rahasia biso nggawe ati susah
Ugo iso nggawe seneng
Tresno rahasia biso nggawe ati bungah
Selawase yo tak simpen
Hooo

Tresno rahasia biso nggawe ati susah
Ugo iso nggawe seneng
Tresno rahasia biso nggawe ati bungah
Selawase yo tak simpen
Hooo

Tresno rahasia

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar