Lirik Lagu Ora Bisa Turu - Via Vallen

Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu

Kekes hawaning wengi sakwise udan
Luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
Tapakku tapakmu nandes ing dalanan
Dalan tepi dalan tresnoku

Opo pancen sliramu wes ra kelingan
Nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
Nginjen aku lan sliramu pepasihan
Langit sepi ngedah kenangan

Aku ra biso turu wengi trusu mlaku
Kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
Ngendem pikiranku mung mergo sliramu
Ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

Kekes hawaning wengi sakwise udan
Luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
Tapakku tapakmu nandes ing dalanan
Dalan tepi dalan tresnoku

Opo pancen sliramu wes ra kelingan
Nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
Nginjen aku lan sliramu pepasihan
Langit sepi ngedah kenangan

Aku ra biso turu wengi trusu mlaku
Kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
Ngendem pikiranku mung mergo sliramu
Ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar