Lirik Lagu Pikir Keri - Via Vallen

Lirik Lagu Via Vallen - Pikir Keri

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok canthelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan nek ora tetep syukuran

Piker keri, piker keri
Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
Abot dirasakne ra kuat dibecakne
Rasah dipiker mbok mikir sing liyane

Tresnoku sing gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending cicil motor podo podo mumete
Nanging ono asile ketimbang mikir kowe

Piker keri, piker keri
Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar