Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi

Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi
Kapan aku iso nduwe pacar ngganteng lan gemati
Soko akehe wong lanang ra ono sing nyantol siji
Opo pancen aku di takdirke dadi jomblo abadi
Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

Jarene simbokku mikiro sekolah disek
Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
Terus piye nasibe awaku
Sing nganti saiki iseh dadi jomblo

Rasane ngenes nek dadi jomblo
Pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
Arep dolan isone mung dewe
Ra koyo koncone sing ngejak bojone

Mubeng  mubeng muteri kutho
Sopo ngerti entuk gebetan
Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
Atiku loro sakno tenan

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia

Senadyan jomblo nanging kudu happy
Jomblo happy jomblo happy jomblo happy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar