Lirik Lagu Via Vallen - Sun Iklasaken

Lirik Lagu Via Vallen - Sun Iklasaken
Welas hang sun simpen
Mung biso ndadek'aken
Sesek noring batin iki

Welas hang sun songgo
Sing biso sun ungkapno
Mergo riko wes duwe wong liyo

Myakne wes sing woco sun ungkapeno
Mending sun ngurungaken

Nduweni awak riko

Myakne yo wes isun gae hang ngalah
Mergo wedi nglarani
Wong hang riko demeni

Iklas sun iklasaken
Masio loro nong batin iki
Mergo welas sing kudu nduweni

Iklas sun iklasaken
Kadong mulo riko wes demen
Sing bakal sun ngalang ngalangi
Mergo welas
Kudu hang gede ati

Welas hang sun simpen
Mung biso ndadek'aken
Sesek noring batin iki

Welas hang sun songgo
Sing biso sun ungkapno
Mergo riko wes duwe wong liyo

Myakne wes sing woco sun ungkapeno
Mending sun ngurungaken
Nduweni awak riko

Myakne yo wes isun gae hang ngalah
Mergo wedi nglarani
Wong hang riko demeni

Iklas sun iklasaken
Masio loro nong batin iki
Mergo welas sing kudu nduweni

Iklas sun iklasaken
Kadong mulo riko wes demen
Sing bakal sun ngalang ngalangi
Mergo welas

Iklas sun iklasaken
Masio loro nong batin iki
Mergo welas sing kudu nduweni

Iklas sun iklasaken
Kadong mulo riko wes demen
Sing bakal sun ngalang ngalangi
Mergo welas
Kudu hang gede ati
Kudu hang gede ati

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar