Lirik Lagu Havana (Versi Sunda)

Lirik Lagu Havana Versi Sunda

Mantana manehna
Teu boga kaisin
Mantanna manehna
Bengeutna tiis pisan

Kabina bina
Ayena datang deui
Menta menta deu hampura
Teu aya ka era

Manehna mentaan duit
Resep pisan morotan duit
Can pernah ngaluarkeun duit
Kabisana meakeun duit
Jadi panyakit

Uuhhh uuhhh

Uyuhan maneh daek
Daek narima deui
Amit amit 

Uhh uhhh

Urang teu bisa nyarek 
Kumaha dinya weh
Oh mantanna na nana

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar