Lirik Lagu Mbukak Jaitan - Via Vallan

Lirik Lagu Via Vallen - Mbukak Jaitan

tatu mbeset ati iki
banyu moto deres mili ing pipi
yen ngeling lakon uripku iki
ra pisan pindo di loro ati

ambyar Saiki Wis Ambyar
janji tresno amung dadi kenangan
duduhono salahku iki opo
kowe tego mentolo medotne tresno

loro sewu dadi siji ning njero ati
kabeh tak lakoni
njalukmu wis tak turuti
tapi balesane njerukno tatu ati

loro sewu dadi siji ning njero ati
kabeh tak lakoni
njalukmu wis tak turuti
tapi balesane njerukno tatu ati

loro sewu dadi siji ning njero ati
kabeh tak lakoni
njalukmu wis tak turuti
tapi balesane njerukno tatu ati

tapi balesane njerukno tatu ati

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar