Lirik Lagu Nella Kharisma - Udan Gerimis Stasiun Tugu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Udan Gerimis Stasiun Tugu
semilir angin teles tengah dalu
udan tangis jero atiku
kowe ninggalne aku
pamitmu ora ono seminggu

gemuruh swarane stasiun tugu
roso was-was nunggu tekanmu
curigo sak jerone roso
nyatane janjimu suloyo

kangen aku sing kangen
kowe lali opo pancen kowe ngelali

udan gerimis neng stasiun tugu
janjimu mung lamis pamite seminggu
udan gerimis neng stasiun tugu
atiku sing nangis kelangan tresnamu

semilir angin teles tengah dalu
udan tangis jero atiku
kowe ninggalne aku
pamitmu ora ono seminggu

gemuruh swarane stasiun tugu
roso was-was nunggu tekanmu
curigo sak jerone roso
nyatane janjimu suloyo

kangen aku sing kangen
kowe lali opo pancen kowe ngelali

udan gerimis neng stasiun tugu
janjimu mung lamis pamite seminggu
udan gerimis neng stasiun tugu
atiku sing nangis kelangan tresnamu

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar