Lirik Lagu Urip Dewe - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Urip Dewe



Opo pancen uwis dadi garisku
Nglakoni urip dewe tanpo ono sliramu
Koyo lagi wingi sliramu ngucapne janji
Sehidup semati among ono ing lati

Mugo uripmu bisa seneng
Biso tentrem sesanding wong liyo

Aku nerimo paribasan ning dunyo
Nglakoni urip dewe tanpo ono sliramu
Tetep tak lakoni kanti ikhlase ati
Masio tak rasakno perih sesek ning njero ati

Mugo uripmu bisa seneng
Biso tentrem sesanding wong liyo

Aku nerimo paribasan ning dunyo
Nglakoni urip dewe tanpo ono sliramu
Tetep tak lakoni kanti ikhlase ati
Masio tak rasakno perih sesek ning njero ati

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar