Lirik Via Vallen - Havana (Lorone Loro)

Lirik Lagu Havana Versi Jawa - Via Vallen (Lorone Loro) 


Lorone loro
Ati iki mok gawe lorone loro
Kowe tego nggandengi wedokan liyo
Sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
Oh lorone loro

Opo rumongso wes sugih duwit
Nganti atiku mok orat arit
Ojo sak karepe udelmu
Andum tresno sak bahagiamu

Lorone atiku
Nglarani awakmu ning ngarepe motoku
Lorone atiku
Ora cukup sepisan ndang ngaliho aku wes ra sudi

Lorone loro
Ati iki mok gawe lorone loro
Kowe tego nggandengi wedokan liyo
Sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
Oh lorone loro

Aku wes ora ngarep ngarep awakmu
Aku wes ora cinta cinta kamu
Kowe janji sehidup semati
Malah saiki mblenjani

Aku uwes bosan kakehan alasan
Rasane atiku wes ora tahan
Ra sah di gondeli timbang loro ati
Luwih becik golek ganti

Lorone atiku menahan cemburu
Itu semua karena sikapmu
Timbang koyo ngene gegeran dadine
Yo pisah wae

Lorone loro
Ati iki mok gawe lorone loro
Kowe tego nggandengi wedokan liyo
Sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
Oh lorone loro

Uhhh   Ye   Atiku loro   Ha  
Nganti ning njero dodo
Uhhh   Atiku loro  
Lorone loro

Lorone loro
Ati iki mok gawe lorone loro
Kowe tego nggandengi wedokan liyo
Sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
Oh lorone loro

Uhhh   Ye   Atiku loro   Ha  
Nganti ning njero dodo  
Uhhh   Atiku loro  
Lorone loro

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar