Lirik Lagu Alon Alon Wae - Nella Kharisma

Lirik Lagu Alon Alon Wae - Nella Kharisma


Kabur kanginan
Tresnamu mabur ilang
Semono tresnomu
Biyen tak gadang-gadang

Ngempet loroku
Ra ngiro kandas tresnoku
Mending aku seng lungo
Alon-alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gedhe
Koyok ombak seng nabrak karang
Nanging atimu
Koyok watu, iku kasunyatan

Wes alon-alon wae
Tak lalekne kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron
Loro onok njero atiku

Wes alon-alon wae
Tak lilakne kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron
Dadi kependem njero dodoku

Wes tak lilakne
Kabeh ben dadi kenangan
Senajan abot
Mergo seng tak gadang
Jebul wes ilang
Tiwas tambah kejeron
Mergo aku kelangan
Mending tak lilakne
Awakmu seng tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang

Kabur kanginan
Tresnamu mabur ilang
Semono tresnomu
Biyen tak gadang-gadang

Ngempet loroku
Ra ngiro kandas tresnoku
Mending aku seng lungo
Alon-alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gedhe
Koyok ombak seng nabrak karang
Nanging atimu
Koyok watu, iku kasunyatan

Wes alon-alon wae
Tak lalekne kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron
Loro onok njero atiku

Wes alon-alon wae
Tak lilakne kabeh ceritamu
Wes tiwas kejeron
Dadi kependem njero dodoku

Wes tak lilakne
Kabeh ben dadi kenangan
Senajan abot
Mergo seng tak gadang
Jebul wes ilang
Tiwas tambah kejeron
Mergo aku kelangan
Mending tak lilakne
Awakmu seng tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar