Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda

Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda

slazhpardede

Lirik Lagu Dian Marshanda - Bojo Cino



mbiyen cita-citaku
kepengen nduwe bojo cino
saiki uwes keturutan
bojoku cino teko jombang

uwes jangkep setahun aku dadi bojone
senajan isun sore mangan mung lawuh tempe
nanging ning ati iki ayem rasane
nanging kok soyo suwe yen tak rasak-rasakne
tambah suwe ngopo koyo ngene

sembarang kalir perhitungan
yen belonjo kudu nggowo catetan
senadyan brambang bawang uyah terasi lombok abang
yen susuk kudu ono laporan

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

sembarang kalir perhitungan
yen belonjo kudu nggowo catetan
senadyan brambang bawang uyah terasi lombok abang
yen susuk kudu ono laporan

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment