Lirik Lagu Dudu Jodoku - Via Vallen

Lirik Lagu Via Vallen - Dudu Jodoku


Mbiyen Aku Kenal Ro Sliramu
Rasane Tansah Bungah Atiku
Sak Bendino Aku Pengen Ketemu
Rino Wengi Aku Ora Biso Turu

Yen Lungguh Jejer Ning Sandingmu
San Soyo Kesengsem Esemmu
Yen Iso Dadi Sisihanmu
Endahe Koyo Ketiban Daru

Sliramu Tego Ninggal Aku
Rasane Koyo Ajor Balung Sungsumku
Opo Wes Pancen Nasibku
Kudu Pisan Mergo Dudu Jodohku Houooo

Mbiyen Aku Kenal Ro Sliramu
Rasane Tansah Bungah Atiku
Sak Bendino Aku Pengen Ketemu
Rino Wengi Aku Ora Biso Turu

Yen Lungguh Jejer Ning Sandingmu
San Soyo Kesengsem Esemmu
Yen Iso Dadi Sisihanmu
Endahe Koyo Ketiban Daru

Sliramu Tego Ninggal Aku
Rasane Koyo Ajor Balung Sungsumku
Opo Wes Pancen Nasibku
Kudu Pisan Mergo Dudu Jodohku Houooo

Sliramu Tego Ninggal Aku
Rasane Koyo Ajor Balung Sungsumku
Opo Wes Pancen Nasibku
Kudu Pisan Mergo Dudu Jodohku Houooo

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar