Lirik Lagu Kapten Oleng - Nella Kharisma

Lirik Lagu Indonesia Terbaru 2018 Terpopuler

Lirik Lagu Kapten Oleng - Nella Kharisma

Indah Sari

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng


Tegane atimu gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo koe sing jalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gedhe bantere alun nanging ra iso digugu

Kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
Aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
Tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo
Senajan mung sedelo

Uwes biasane aku mok larani
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan kowe wes mendingan tak kubur
Ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur-ulur

Saiki kowe pancen iso mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet loro disio-sio
Kowe mesti oleh piwalese tresno

Tak akoni larane tembus ning ati
Sekarang telah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Posting Komentar