Lirik Lagu Koplo Terbaru Nella Kharisma - Tutuke Crito

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tutuke Crito
sun welas sing nono watesi
sun percoyo riko sing bakal suloyo
masio abot riko lakoni
urip bareng ambinisun sampek mati

setia sing pernah nyulayani
bungah susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko kembang ati

riko sun eman, hang sun kudang-kudang
ojo sampek riko nganti ilang
nono liyo hang sun welasi
mung riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Maha Kuasa
urip bareng sampek tutuke crito

setia sing pernah nyulayani
bungah susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko kembang ati

riko sun eman, hang sun kudang-kudang
ojo sampek riko nganti ilang
nono liyo hang sun welasi
mung riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Maha Kuasa
urip bareng sampek tutuke crito
urip bareng sampek tutuke crito

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar