Lirik Lagu Nella Kharisma - Talak Siji

Lirik Lagu Nella Kharisma - Talak Siji
tetes banyu moto
koyo mbanjiri bumi
ora keroso
tekane lingsir wengi

tekane wulan lintang
ra iso madangi
petenge ati iki
nelongso...

jeru tengah samudro
iso dijajaki
ati mok gawe loro
ra ono sing ngerti

nrimo.. aku nerimo
kowe gawe loro
kowe gawe nelongso
saiki ne nyanding wong liyo

duko.. cukup semene
urip karo kowe
yen kepengen balen
kulo nyuwon sepunten ne

tresno wes mok citrani
kowe nalak siji
panas panase geni
sik panas ati iki

jeru tengah samudro
iso dijajaki
ati mok gawe loro
ra ono sing ngerti

nrimo.. aku nerimo
kowe gawe loro
kowe gawe nelongso
saiki ne nyanding wong liyo

duko.. cukup semene
urip karo kowe
yen kepengen balen
kulo nyuwon sepunten ne

tresno wes mok citrani
kowe nalak siji
panas panase geni
sik panas ati iki

tetes banyu moto
koyo mbanjiri bumi
ora keroso
tekane lingsir wengi

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar