Lirik Lagu Pingin Tak Racuni - Nella Kharisma

Lirik Lagu Baru Terpopuler

Lirik Lagu Pingin Tak Racuni - Nella Kharisma

Indah Sari

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni

Rasane pengen tak racuni
Nyawang tingkahmu ngeloro ati
Tapi wedi yen kowe mati
Tiwas tenan aku gagal mok rabi

Wes ngerti yen aku iki
Bakale yo mbok rabi
Kok yo isih wani dulinan geni

Rung asat jajal lamaran
Kowe ra nduwe sungkan
Nyulek mata, gandeng wong liyan

Nong atiku wes ora ketahan
Rasa rasane munggah koyo tekan mbun mbunan
Ngempet umupe getih iki nong jero dada
Sing mara marai ati loro

Atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
Sing ono ning atiku saiki piye carane
Nggawe kowe kapok, ra dulin wong wedok
Opo tak racun, opo meh nyang dukun

Rasane pengen tak racuni
Nyawang tingkahmu ngeloro ati
Tapi wedi yen kowe mati
Tiwas tenan aku gagal mok rabi

Wes ngerti yen aku iki bakale yo mbok rabi
Kok yo isih wani dulinan geni
Rung asat jajal lamaran, kowe ra nduwe sungkan
Nyulek mata, gandeng wong liyan

Nong atiku wes ora ketahan
Rasa rasane munggah koyo tekan mbun mbunan
Ngempet umupe getih iki nong jero dada
Sing mara marai ati loro

Atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
Sing ono ning atiku saiki piye carane
Nggawe kowe kapok, ra dulin wong wedok
Opo tak racun, opo meh nyang dukun

Rasane pengen tak racuni
Nyawang tingkahmu ngeloro ati
Tapi wedi yen kowe mati
Tiwas tenan aku gagal mok rabi

Wes ngerti yen aku iki bakale yo mbok rabi
Kok yo isih wani dulinan geni
Rung asat jajal lamaran, kowe ra nduwe sungkan
Nyulek mata, gandeng wong liyan

Cek Juga Video Youtube kita ini Sob..

Blog liriklagumu.net tidak akan pernah menyediakan file MP3 Terbaru dari lirik lagu diatas, disini kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait. Jika ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu mohon koreksi dikolom komentar dibawah ini, Terimakasih
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment