Lirik Lagu Via Vallen - Lele Diwedangi

Lirik Lagu Via Vallen - Lele Diwedangi
nong endi nggoleti kembang ati
hang wis ilang ngowo welase roso
saiki mung impenan

kegowo iline banyu wayah banjir
saiki sun welas gok riko nyingkreh
sun anti anti tekane riko kembange ati
ubahe suket ring latar gawe sun kemesar

teko-o teko-o merene
sawangen tulien isun koyo lele diwedangi
isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati wes kadung mekar

isun saiki riko petal
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
apuwo saiki isun hang ngundoh loro
sun anti anti tekane riko kembange ati
ubahe suket ring latar gawe sun kemesar

teko-o teko-o merene
sawangen tulien isun koyo lele diwedangi
isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati wes kadung mekar

isun saiki riko petal
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati wes kadung mekar

isun saiki riko petal
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
apuwo saiki isun hang ngundoh loro
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
apuwo saiki isun hang keloro

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar