Lirik Lagu Vita Alvia - Loro Untu

Lirik Lagu Vita Alvia - Loro Untu
kowe njaluk opo wae
pokok gelem tak rabine
manut wae
(manut wae, manut wae, manut wae)

ra usah mikir rono rene
pokok e tancap gas wae
manut wae
(manut wae, manut wae, manut wae)

ndang jawaban pi takonku
ojo nganti aku nesu
nguntal watu
(nguntal watu, nguntal watu, nguntal watu)

yen iyo jawab I love you
yen ora yo mati aku
loro untu
(loro untu, loro untu, loro untu)

ojo kuatir aku sayang padamu
ora kiro kowe arep e tak madu
amung siji aku ra nduwe FU
tapi kan kuberikan s'kujur tubuhku

kowe njaluk opo wae
pokok gelem tak rabine
manut wae
(manut wae, manut wae, manut wae)

ra usah mikir rono rene
pokok e tancap gas wae
manut wae
(manut wae, manut wae, manut wae)

ndang jawaban pi takonku
ojo nganti aku nesu
nguntal watu
(nguntal watu, nguntal watu, nguntal watu)

yen iyo jawab I love you
yen ora yo mati aku
loro untu
(loro untu, loro untu, loro untu)

ojo kuatir aku sayang padamu
ora kiro kowe arep e tak madu
amung siji aku ra nduwe FU
tapi kan kuberikan s'kujur tubuhku

ojo kuatir aku sayang padamu
ora kiro kowe arep e tak madu
amung siji aku ra nduwe FU
tapi kan kuberikan s'kujur tubuhku

kowe njaluk opo wae
pokok gelem tak rabine
manut wae
(manut wae, manut wae, manut wae)

ra usah mikir rono rene
pokok e tancap gas wae
manut wae
(manut wae, manut wae, manut wae)

ndang jawaban pi takonku
ojo nganti aku nesu
nguntal watu
(nguntal watu, nguntal watu, nguntal watu)

yen iyo jawab I love you
yen ora yo mati aku
loro untu
(loro untu, loro untu, loro untu)
loro untu...

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar