Lirik Lagu Vita Alvia - Tau Manggon

Lirik Lagu Tau Manggon - Vita Alvia


riko tau nong urip isun
tau ugo manggon nong atinisun
tapi apuwo riko tego ngelalekno
demenan ambi wong liyo

sing rumongso salah nyang riko
ugo sing rumongso tau gawe duso
tanpo sebab isun riko tinggalno
sesandingan ambi wong liyo

dudu maksut isun arep natoni riko
tapi ati iki kadung kesengsem
ati bingung kudu milih sopo
tego sing tego kudu ninggalno riko

i am sorry for hating you, maybe this is the best way
i am leaving you for her, once more i am sorry

riko tau nong urip isun
tau ugo manggon nong atinisun
tapi apuwo riko tego ngelalekno
demenan ambi wong liyo

sing rumongso salah nyang riko
ugo sing rumongso tau gawe duso
tanpo sebab isun riko tinggalno
sesandingan ambi wong liyo

dudu maksut isun arep natoni riko
tapi ati iki kadung kesengsem
ati bingung kudu milih sopo
tego sing tego kudu ninggalno riko

i am sorry for hating you, maybe this is the best way
i am leaving you for her, once more i am sorry

riko tau nong urip isun
tau ugo manggon nong atinisun
tapi apuwo riko tego ngelalekno
demenan ambi wong liyo

sing rumongso salah nyang riko
ugo sing rumongso tau gawe duso
tanpo sebab isun riko tinggalno
sesandingan ambi wong liyo

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar