Lirik Lagu Nella Kharisma – Nonton Jaranan

Nella Kharisma – Nonton Jaranan
Nonton jaranan jogete jawa timuran
Ndelok bareng bareng konco kancane
Lincah luwes sigrak egolan solah tarine
Gawe gandurung kepincut para pemirsane

He rodok suwe jaranane rodok ngglele
Polahe bedigasan koyok kesurupan
Barongan celengan pentulan jejogetan
Cetar ceter pecut dedekne kesetanan

Tulat tulit srompet rancak tabuhe gendang
Jaranan sing ndadi mambu menyan mangan kembang
Uga ana seng nylintut ning mburi njupuk gedang
Pancen macem-macem polah tingkahe jaranan

Jaranan kesurupan, mripate jelalatan
Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran
Jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan
Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

Nanging sing paling penting ayo diuri-uri
Ben jaranan iki ra diaku luar negeri

Tulat-tulite srompet rancak tabuhe gendang
Jaranan sing ndadi mambu menyan mangan kembang
Uga ana seng nylintut ning mburi njupuk gedang
Pancen macem-macem polah tingkahe jaranan

Jaranan kesurupan, mripate jelalatan
Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran
Jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan
Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

Nanging sing paling penting ayo diuri-uri
Ben jaranan iki ra diaku luar negeri
Nanging sing paling penting ayo diuri-uri

Ben jaranan iki yo tetep lestari

Lirik Lagu Lainnya:

Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar