Lirik Lagu Olivia – Kepaling

Olivia – Kepaling

arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo

mestine kowe ngerti tulus cintaku ini
ora ono niatan yen bakal ngelarani
nanging wong tuwoku kabeh ra setuju
yen aku urip sesandingan karo awakmu
maafkan sayangku duhai kekasihku
percayalah hanya kamu cinta matiku
apapun yang terjadi aku tak peduli
takkan ku relakan cintamu pergi
kembalilah sayangku hanya kamu cinta matiku

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun

yo tersesat tersesat dirimu tersesat
tapi tresnoku iki ora bakal asat
mengalir terus mengalir
cintaku mengalir bagaikan mata air
kasihku padamu sampai nafas terakhir
api asmaramu teruslah membara
takkan ku biarkan dirimu merana
yang akan membuat cintamu kepaling

kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo

mestine kowe ngerti tulus cintaku ini
ora ono niatan yen bakal ngelarani
nanging wong tuwoku kabeh ra setuju
yen aku urip sesandingan karo awakmu
maafkan sayangku duhai kekasihku
percayalah hanya kamu cinta matiku
apapun yang terjadi aku tak peduli
takkan ku relakan cintamu pergi
kembalilah sayangku hanya kamu cinta matiku

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun
kepaling welas isun, kepaling atinisun

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar