Lirik Lagu Vita Alvia – Lilo

Vita Alvia – Lilo
isun lilo ngalah
timbang loro ati
ngaboti riko
sampe koyo gedigi

sing sepisan pindo
gawe sesek dodo
tegone riko
tego yo kari tego

seng kiro maning-maning
isun percoyo maning
sun wedi ati iki kepaling-paling

seng bakal maning-maning
piring wes dadi beling
nyawang riko ati sun wes kadung geting

isun lilo ngalah timbang loro ati
ngaboti riko sampe koyo gedigi
sing sepisan pindo gawe sesek dodo
tegone riko tego yo kari tego

seng kiro maning-maning isun percoyo maning
sun wedi ati iki kepaling-paling
seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling
nyawang riko ati sun wes kadung geting

seng kiro maning-maning isun percoyo maning
sun wedi ati iki kepaling-paling
seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling
nyawang riko ati sun wes kadung geting

seng kiro maning-maning isun percoyo maning
sun wedi ati iki kepaling-paling
seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling
nyawang riko ati sun wes kadung geting

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar