Lirik Lagu Anis Fahira - Banyu Moto

Lirik Lagu Anis Fahira - Banyu Moto
Lagu yang berjudul Banyu Moto ini merupakan lagu berbahasa Jawa yang dibawakan oleh Anis Fahira. Diciptakan oleh Sarah Ema diproduksi Global Musik Era Digital.

Loro atiku ngerti kowe selingkuh
Opo salah lan dosaku sayang
Sakjane wes suwi ku ngerti mbok apusi
Tapi aku meneng wae sayang

Banyu motoku sing dadi saksi bisu
Tresnaku mung mbok catoni sayang
Ra iso kewetu perih roso atiku
Opo wes ra cinta aku sayang

Saben ndino mbok apusi
Opo kiro aku ora ngerti
Uwes ono wadon liyo
Sing mbok sayang ketimbang aku

Rino wengi tak enteni
Kowe iso eling karo janji
Senajan roso kuciwo
Mergo aku mbok gawe cidro

Loro atiku ngerti kowe selingkuh
Opo salah lan dosaku sayang
Sakjane wes suwi ku ngerti mbok apusi
Tapi aku meneng wae sayang

Banyu motoku sing dadi saksi bisu
Tresnaku mung mbok catoni sayang
Ra iso kewetu perih roso atiku
Opo wes ra cinta aku sayang

Saben ndino mbok apusi
Opo kiro aku ora ngerti
Uwes ono wadon liyo
Sing mbok sayang ketimbang aku

Rino wengi tak enteni
Kowe iso eling karo janji
Senajan roso kuciwo
Mergo aku mbok gawe cidro

Saben ndino mbok apusi
Opo kiro aku ora ngerti
Uwes ono wadon liyo
Sing mbok sayang ketimbang aku

Rino wengi tak enteni
Kowe iso eling karo janji
Senajan roso kuciwo
Mergo aku mbok gawe cidro

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar