Lirik Lagu Anis Fahira - Weles Riko

Lirik Lagu Anis Fahira - Weles Riko
Sun nangis saben wengi
Katon katonen riko hang sun welasi
Riko saiki wes bedo apuwo koyo gedigi

Mung isun sing biso ngerti
Batin sun riko tatoni

Sun welas ambi riko
Apuwo riko nyulayani janji
Masio riko tatoni
Riko tetep sun welasi
Masio riko tatoni tetep sun belani

Sing ono hang biso
Nglunturaken welas iki
Kelendi tah riko natoni batin isun
Hang isun karepno
Sing mbatesi welas iki
Kelendi tah riko sing ono welas isun

Sun lakoni kanggo riko
Sun belani yo mung riko
Masio tah riko wes sing welas isun maning

Sun welas ambi riko
Apuwo riko nyulayani janji
Masio riko tatoni
Riko tetep sun welasi
Masio riko tatoni tetep sun belani

Sing ono hang biso
Nglunturaken welas iki
Kelendi tah riko natoni batin isun
Hang isun karepno
Sing mbatesi welas iki
Kelendi tah riko sing ono welas isun

Sun lakoni kanggo riko
Sun belani yo mung riko
Masio tah riko wes sing welas isun maning

Sing ono hang biso
Nglunturaken welas iki
Kelendi tah riko natoni batin isun
Hang isun karepno
Sing mbatesi welas iki
Kelendi tah riko sing ono welas isun

Sun lakoni kanggo riko
Sun belani yo mung riko
Masio tah riko wes sing welas isun maning

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar