Lirik Lagu Dewi Zega - Sanggupo

Kepaksan isun kepaksan
Ngapusi Ati
Welas ngomong sing welas
Nong ngarep riko

Kesekso batin kesekso
Nyengidakno roso
Mung siji iki dalane
Ngalesi duso

Sanggupo isun nerimo
Dung riko duwen wong liyo
Sun ngempet roso ring dodo
Mung kanggo awak riko

Keloron seneng ring kono
Sing kebagi ambi awak iki
Sing kepingin urip riko
Ajur mergo isun

Kepaksan isun kepaksan
Ngapusi Ati
Welas ngomong sing welas
Nong ngarep riko

Kesekso batin kesekso
Nyengidakno roso
Mung siji iki dalane
Ngalesi duso

Sanggupo isun nerimo
Dung riko duwen wong liyo
Sun ngempet roso ring dodo
Mung kanggo awak riko

Keloron seneng ring kono
Sing kebagi ambi awak iki
Sing kepingin urip riko
Ajur mergo isun

Sanggupo isun nerimo
Dung riko duwen wong liyo
Sun ngempet roso ring dodo
Mung kanggo awak riko

Keloron seneng ring kono
Sing kebagi ambi awak iki
Sing kepingin urip riko
Ajur mergo isun

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar