Lirik Lagu Nella Kharisma – Ninja Opo FU

ninja opo fu jalukane mbokmu
tak tukokne piro regane
penting entuk restune

truk gandeng opo truk tebu
jalukane pakmu
tak kreditne, tak bayar sasene
penting entuk anak’e

sing tenang kabeh iso dipitung
sing tenang kabeh iso diatur
sing tenang kabeh iso diutang
sing tenang kowe kudu sing tenang

ra bakalan aku nyalahne awakmu
aku uwis apal kabeh sifat-sifatmu
senadjano mbokmu jaluk ninja po fu
kui mau kabeh demi masa depanmu

aku iki tenanan ora omong guyonan
ku siap berjuang, siap golek utnagan
masio bapakmu jaluk truk gandengan
panggah tak ubetne mulo kudu

sing tenang kabeh iso dipitung
sing tenang kabeh iso diatur
sing tenang kabeh iso diutang
sing tenang kowe kudu sing tenang

ninja opo fu jalukane mbokmu
tak tukokne piro regane, penting entuk restune
truk gandeng opo truk tebu jalukane pakmu
tak kreditne, tak bayar sasene, penting entuk anak’e

sing tenang kabeh iso dipitung
sing tenang kabeh iso diatur
sing tenang kabeh iso diutang
sing tenang kowe kudu sing tenang

percoyo’o aku iso ngerayu mbokmu
ninja opo fu kecillah bagiku
aku ra semugih, pancen ora sugih
pinginku mung nyanding sliramu tanpo pamrih

sak atose watu atine bapakmu
isih iso bolong keno tetes banyu
kowe ojo kuwatir lan ojo sumelang
ora sah dipikir kowe kudu

sing tenang kabeh iso dipitung
sing tenang kabeh iso diatur
sing tenang kabeh iso diutang
sing tenang kowe kudu sing tenang

sing tenang kabeh iso dipitung
sing tenang kabeh iso diatur
sing tenang kabeh iso diutang
sing tenang kowe kudu sing tenang

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar