Lirik Lagu Nella Kharisma - Panandang

Sopo sing gelem nglakoni
Lelakon kang tak sandang rino kelawan wengi
Babar pisan aku ora ngerti
Batinmu ra nggrahito jebul nyimpen wadi

Ojo kurang ing pamengku
Yen ono tumindakku sarwo kurang dugo
Kabeh mau bareng wis kebacut
Mulane wekasane aku trimo manut

Mung tujune pituturku marang kowe
Wis tak anggep bakul jamu pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane ra di gatekake

Aku ra bakal nggondeli
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe
Kabeh mau aku ngrumangsani
Ra biso nyukupi kebutuhanmu

Sopo sing gelem nglakoni
Lelakon kang tak sandang rino klawan wengi
Babar pisan aku ora ngerti
Batinmu ra nggrahito jebul nyimpen wadi

Ojo kurang ing pamengku
Yen ono tumindakku sarwo kurang dugo
Kabeh mau bareng wis kebacut
Mulane wekasane aku trimo manut

Mung tujune pituturku marang kowe
Wis tak anggep bakul jamu pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane ra di gatekake

Aku ra bakal nggondeli
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe
Kabeh mau aku ngrumangsani
Ra biso nyukupi kebutuhanmu

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar