Lirik Lagu Didi Kempot - Pucuk Rambut

sak pucuk rambut aku ora ngiro
yen neng njero atimu ono wong liyo
rosone atiku iki koyo ra percoyo
tresnamu ning aku kuwi mung sandiworo

neng ngopo kowe karo aku tego
mentolo ngapusi ra wedi duso
seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
neng nyatane kowe malah andum tresno

lara ning ati iki koyo keno eri
bareng ngerti kowe tego cidro janji
tenane kowe opo wes ra ngelingi
sumpah mati setyo sing tok ucapke dek wingi

lara ning ati iki kowe sing njalari
kebangeten tegane kowe ngapusi

neng ngopo kowe karo aku tego
mentolo ngapusi ra wedi duso
seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
neng nyatane kowe malah andum tresno

lara ning ati iki koyo keno eri
bareng ngerti kowe tego cidro janji
tenane kowe opo wes ra ngelingi
sumpah mati setyo sing tok ucapke dek wingi

lara ning ati iki kowe sing njalari
kebangeten tegane kowe ngapusi
kebangeten tegane kowe ngapusi

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar