Lirik Lagu Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe
dikancani mrono mrene


aku emoh yen ditinggal lungo
pengen bareng saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar