Lirik Lagu Jihan Audy – Mantan Dadi Ipar

Lirik Lagu Jihan Audy – Mantan Dadi Ipar
memang rodok aneh pancene
mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang
mbiyen waktu iseh pacaran

saiki bedo ceritane
kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku
salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar