Lirik Lagu Nella Kharisma - Sawangen 2

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane
ning atiku mung ono kowe
Nella Kharisma, Sawangen 2
sawangen kae sawangen
bulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe

opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

sawangen kae sawangen (bulan kae sawangen), bulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen (bulan kae sawangen), lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

sawangen kae sawangen (bulan kae sawangen), bulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen (bulan kae sawangen), lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar