Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Vita Alvia

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Kangen Bojomu

Tak jaluk gedhe sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Senadyan gawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Sak tenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wes kadung jeru
Sing tak jaluk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit
Saiki kabeh wes dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
Senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu
Aku ra nyejo, aku ra nyongko, ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku selawase aku tresno bojomu

Opo pancene kowe trae ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritone uwes bedo
Ra usum koyo cerito wayang romo lan shinto
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo mene tak gepruk boto

Tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
Senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar