Lirik Lagu Happy Asmara – Opo Kowe Lali Aku

Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku,
opo kowe iseh eling karo aku
opo pancen kowe lali aku
mbiyen kowe janji karo aku
bakal njogo setyo katresnanmu

janjimu mbiyen kowe tresno karo aku
susah seneng pengen karo aku
masio gede sing bakal gudo tresnomu
janjimu ora bakal ninggal aku

duh wong bagus rungokno suoroku
opo pancen kowe lali aku
opo kowe weruh jroning atiku
saben dino mung eling sliramu

nanging saben wayah mapan turu
deres netes eluh ning pipiku
mugo Gusti enggal paring pepiling atimu
enggal bali kowe marang aku, opo pancen kowe lali aku

duh wong bagus rungokno suoroku
opo pancen kowe lali aku
opo kowe weruh jroning atiku
saben dino mung eling sliramu

nanging saben wayah mapan turu
deres netes eluh ning pipiku
mugo Gusti enggal paring pepiling atimu
enggal bali kowe marang aku

opo pancen kowe lali aku
opo pancen kowe lali aku

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar