Lirik Lagu Jihan Audy - Bojomu Yo Bojoku

Bojomu yo bojoku wong siji nggo wong loro
Aku yo ra ngerti ngopo dadine ngene
Aku ra nikung kowe tapi bojomu dewe
Ngejak aku jadian ngakune iseh bujang

Mbak… embak… jo nyalahke aku
Aku iki korbane bojomu
Mbak… embak… jupuen bojomu
Aku wis ra butuh lananganmu
Lirik Lagu,Jihan Audy,Bojomu Yo Bojoku
Sip… nasip… nasipe uripku
Kenal lanang duwe anak telu
Ojo mbok nyedaki diriku
Aku getun diapusi kowe

Bojomu yo bojoku wong siji nggo wong loro
Aku yo ra ngerti ngopo dadine ngene
Aku ra nikung kowe tapi bojomu dewe
Ngejak aku jadian ngakune iseh bujang

Kowe pancene tego gawe lorone atiku
Luntur tresno atiku mergo tingkah lakumu
Opo salah diriku nganti ngapusi aku
Ngakune bujang ternyata duwe bojo liyo
Aku ra nyongko dadi korban cintamu
Nelongso atiku duwe bojone wong liyo
Ikhlas atiku tak tompo nang dodoku
Kabeh tak laleke kenanganmu

Sip… nasip… nasipe uripku
Kenal lanang duwe anak telu
Ojo mbok nyedaki diriku
Aku getun diapusi kowe

Bojomu yo bojoku wong siji nggo wong loro
Aku yo ra ngerti ngopo dadine ngene
Aku ra nikung kowe tapi bojomu dewe
Ngejak aku jadian ngakune iseh bujang

Kowe pancene tego gawe lorone atiku
Luntur tresno atiku mergo tingkah lakumu
Opo salah diriku nganti ngapusi aku
Ngakune bujang ternyata duwe bojo liyo
Aku ra nyongko dadi korban cintamu
Nelongso atiku duwe bojone wong liyo
Ikhlas atiku tak tompo nang dodoku
Kabeh tak laleke kenanganmu

Bojomu yo bojoku wong siji nggo wong loro
Aku yo ra ngerti ngopo dadine ngene
Aku ra nikung kowe tapi bojomu dewe
Ngejak aku jadian ngakune iseh bujang

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar