Lirik Lagu Nella Kharisma - Dilan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Dilan

akeh sing kondho kondho dho dho dho
jarene aku bagus gus gus gus
nanging ambune kok mrengus ngus ngus
mungkin ra tau adus dus dus dus

sakjane nggantheng nadyan awakku kusem
mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan
untuku kuning ra tau sikatan
nanging esemanku gawe cewek do deg degan

mendhung peteng langite padhang
sedelo maneh piye kok udan
bot abote nggonku golek sandhang pangan
ngalor ngidul mung dadi tontonan

iki ngono pancen critane
amergo aku wong ora nduwe
budhal ngamen kabeh tonggo podho ngece
sampe kapan ora tak lalekake


awe awe opo sing mbok karepke
ngguyang ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
iki ngono pancen aku seniman

awe awe opo sing mbok karepke
ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
yen tak pikir aku dhewe melu edan

sakjane nggantheng nadyan awakku kusem
mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan
untuku kuning ora tau sikatan
nanging esemanku gawe cewek do deg degan

awe awe opo sing mbok karepke
ngguyang ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
iki ngono pancen aku seniman

awe awe opo sing mbok karepke
ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
yen tak pikir aku dhewe melu edan

ku pancen wong ra nduwe, koyo ngene rupane
lek kowe pancen seneng, ojo digawe gawe
ojo digawe meriang, yen kowe pancen sayang
tulus opo onone, mari kita berjuang, sayang

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar