Lirik Lagu Uye Uye - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Uye Uye

Eh dulur podo nyedako
Gatekno podo rungokno
Doreneo aku nduwe cerito
NyritoknO crito uripku
Pas karo kanca kancaku
Sing do dumeh lan doninggal aku

Isone podo nyalahne
Rak ngelingi mbiyen piye
Banjor ngece ngrasani rono rene
Dasare watak menungso
Orak duwe roso nrimo
Digobloki karo uwong ora ceto

Sing siji dadi sengkuni
Lagake koyo mumpuni
Saben wektu isone amung ngrumpi
Durung puas ngece aku
Mending aku nggawe lagu
Yen tak gagas malah sirahku ngelu

Podo ra iso rumongso ilingo jaman semono
Kok yo tegel ora pamit banjor lungo
Sitik akeh disukuri lan tekane titiwaci
Bakal sukses berkah etok rejeki
Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot nganti dihasut setan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae orak mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Eh dulur podo nyedako
Gatekno podo rungokno
Doreneo aku nduwe cerito
Nyritokno crito uripku
Pas karo kanca kancaku
Sing do dumeh lan doninggal aku

Isone podo nyalahne
Rak ngelingi mbiyen piye
Banjor ngece ngrasani rono rene
Dasare watak menungso
Orak duwe roso nrimo
Digobloki karo uwong ora ceto

Sing siji dadi sengkuni
Lagake koyo mumpuni
Saben wektu isone amung ngrumpi
Durung puas ngece aku
Mending aku nggawe lagu
Yen tak gagas malah sirahku ngelu

Podo rak iso rumongso ilingo jaman semono
Kok yo tegel ora pamit banjor lungo
Sitik akeh disukuri lan tekane titiwaci
Bakal sukses berkah etok rejeki

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot nganti dihasut setan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Artist : Nella Kharisma
Judul Lagu : Uye Uye
Album : Best New Arista
Label : Sakura Record
Genre : Dangdut Koplo
Released : 2 September 2018
Ciptaan : Erick SukirGenk

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar