Lirik Lagu Wes Ra Kuat - Salsa Kirana

Lirik Lagu Salsa Kirana - Wes Ra Kuat

Mas opo salahku, mas opo dusoku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalne aku, endi sayangmu

Opo kowe gaya lali mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati, ora bakalan mblenjani
Aku ora bakal lali walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji, kowe dewe sing ngingkari

Mas aku ra iso, aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat, aku tak minggat
Mugo-mugo kowe ndang tobat

Mas opo salahku, mas opo dusoku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalne aku, endi sayangmu


Opo kowe gaya lali mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati, ora bakalan mblenjani
Aku ora bakal lali walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji, kowe dewe sing ngingkari

Mas aku ra iso, aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat, aku tak minggat
Mugo-mugo kowe ndang tobat

Mas aku ra iso, aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuat, aku tak minggat
Mugo-mugo kowe ndang tobat

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar